Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2019 11:48 - Февруари
Автор: thestone Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 573 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.02.2019 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Честит да ни е месец Февруари. Т.нар. Малък Сечко, Малък Сечен или Тутом (така са го наричали древните българи). Какво като е къс, този месец може да ни поднесе какво ли не - люта зимна буря, пролетни лъчи, започва с празник на виното, има в себе си празник на мъжката рожба, казват, че и за любовта има ден в него, но за мен лично любовта си е целия месец.
През Февруари се раждат представителите на една от най-силните, загадъчни и хуманни зодии: Водолей. Какви са хората родени през този месец:
1. Смели - изключително смели и жертвоготовни, те винаги са готови да се борят с трудностите, да рискуват. Зареждат се от подвизите си, защото обичат да бъдат поощрявани и потупвани по рамото.
2. Злопаметни - родените през Февруари не забравят обиди, могат да простят, но не и да забравят. Сред тях има големи егоисти, не очаквайте да са прекалено великодушни и добронамерени, набележат ли цел те не се спират пред нищо. Винаги могат да са ти приятел, но никога не пожелавай да са ти враг! За тях е забавно да манипулират хората и да вземат каквото желаят от Живота.
3. Верни в любовта - за тях децата, семейството, любовта и домашния уют са на първо място. Знайте, че обвържат ли се те са отдадени на партньора си и никога няма да го наранят с изневяра или случаен флирт, освен ако нямат повод за това. Те са много романтични, макар че е трудно да ги накараш да изразят чувствата си. Ценят истинските взаимоотношения, честни са и за това и не прощават предателства.
4. Пресметливи - понякога са дори стиснати. Не обичат да харчат парите си за глупости. Когато решат да се поглезят обаче, разпускат с хубави почивки, скъпи питиета, разкоша им е по душа. 
5. Те ще са или Водолей или Риби - родените до 18-ти Февруари са Водолеи, а след това Риби. Водолеите се считат за прогресивни и оригинални мислители, имат силни хуманни инстинкти, докато Рибите са състрадателни и артистични.
6. Камъкът на родените през Февруари е аметист - той повишава увереността в живота. Той е известен като камък на духовността и доволството.
7. Имат тъмна страна - обикновенно е много трудно да ги изкараш от равновесие, но стигнат ли точка на кипене, по-добре бягайте далеч. Имат навика да държат всичко в себе си, но отприщи ли се насъбралото се стигат и до крайности. Интелегентността и сарказма им допринасят за това.
8. Те са независими и предпочитат да разчитат на себе си - самоуверени и силни, те предпочитат да решат проблемите си сами, вместо да влачат някой на гърба си. Понякога дори прекаляват с независимостта си и им е трудно да потърсят помощ, въпреки че имат огромна нужда от това.
9. Мразят да им се казва какво да правят и какво да мислят - те не обичат да налагат своята воля и да навлизат в пространството на другите, като очакват същото. За тях думата Свобода има особено значение.
10. Обичат големите мечти - не се страхуват да ги следват. Притежават и интелегентност, и въображение, така че да си съставят перфектен план за сбъдването им.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thestone
Категория: Бизнес
Прочетен: 239064
Постинги: 133
Коментари: 75
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930