Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2016 12:48 - Швеция - България
Автор: thestone Категория: Спорт   
Прочетен: 515 Коментари: 1 Гласове:
0



прогноза: България +1.5, азиатски хендикап; коеф. 1.57

След фиаското ми с последните прогнози смятам, че е време да дам и печеливши.
Защо не се получи предната ми прогноза за нашите? мачът започна неочаквано, много добра атака за нас, дузпа и поведохме. Страхотно начало и тъжен край. Видя се, че французите играеха с лекота, въпреки че със сигурност след нашият гол напрежението при тях е било голямо. За съжаление успяха много бързо да върнат гола, да ни поведат, а и направо да приключат мача в първото полувреме. Един гол разлика не позволи на прогнозата ми да е печеливша, но разликата в класите можеше да доведе и до още по-голяма разлика. За съжаление....

Какво имаме днес - забравяме последния мач и отново трябва да подкрепим нашите момчета, добри или слаби това е което имаме към момента. Трябва да се подкрепяме, да мечтаем и да гледаме напред, само така се сбъдват мечти.
Не мисля, че шведите са в особено добра форма към момента, винаги ни е било трудно срещу тях, но днес можем да се представим добре! Дотук има 1:1 с Холандия и победа със само 1:0 срещу Люксембург. Голът се получи след ъглов и честно казано видимо без Ибрахимович нещата в атака не са розови. Нямат и особено креативна игра в средата на терена, нападателите не са във форма, смятам, че ще има напрежение при тях.
Сигурен съм, че мача ще е доста равностоен и много е вероятно точки да вземе този, който има по-добра психика, което накланя везните към Швеция. Сигурен съм, че довечера нашите ще излязат много добре подредени, ще дебнат да атакуват и аз определено ще вярвам до края, че можем да вземем точка!

Успех и нека всички да подкрепим нашите момчета!





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. thestone - Отборът или познавачът
11.10.2016 18:49
Много самоуверено и с голямо доверие към нашите момчета дадох вчера тази прогноза. Та днес се чудя кой е по-слаб: отборът ни или далия прогнозата, демек аз.То на калпава ракета космоса й пречи, че и аз така. Посипвам си главата с пепел, ощипвам се силно, за да се събудя и да започна да давам качествени прогнози, ритам с фалц досегашния карък и както се вика от падналите - продължаваме напред! И все пак аз наистина вярвах, че може да постигнем нещо в Швеция, исках момчетата да покажат каквото могат и ако то не стига да играят със "сърце, душа - за България", но уви. Пак сме някъде на дъното, пак ровим, пак е ясно, че няма да идем на голям форум, пак си казваме и по-добре - дето ще се излагаме... Защо сме тук, защо не бележим развитие, защо един Люксембург, една Исландия се развиват, а ние не. Имат пари ще кажате, да ама не само, че Исландия фалира преди 2 години. Имат стратегия ще кажа аз, искат да развиват спорт, създават условия, не строят нещо, за да усвоят пари, а за да дадат основа, база. Аз помня като ученик участвах по първенства - футбол хандбал, борба. Имаше ги и беше велико да си част от отбора, даже не ни изпитваха след състезание, беше гордост! Имаше и условия, база, терени. На едно от игрищата сега се мъдри магазин на голяма верига, другото е обрасло и изоставено, залата за хандбал не е ремонтирана от 20 години, а за борба се крепи едва със стария тепих, разрушена сауна и тъга, която те изпълва, когато прекрачиш прага. Че ние по борба без медали не се връщахме, ами щанги...тя залата е точно до тази за борба и от нея са излезли шампиони, не един, а сега...Сега е пуста, годините й личат от далеко, крета, но е на предела на сили и живот. Шампиони се създават трудно и пътя е дълъг, а сега освен малко ентусиасти комай няма нито желаещи да го вървят, нито да го покажат. И пак ще вярвам следващия мач, и пак ще подкрепям, но искам и да се гордея в края. Даже и да паднем, но да се гордея от показаното!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thestone
Категория: Бизнес
Прочетен: 239436
Постинги: 133
Коментари: 75
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930