Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2019 13:29 - Законът за привличането
Автор: thestone Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 382 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Андрея Шулман дава пет прости тайни, спазвайки ги ние можем да променим много в себе си и около себе си. Живеейки днешния забързан, нервен живот, ние забравяме, че истината е извън "матрицата", че хармонията с Вселената е по-важна от всичко.

1. Използването на положителни думи.

Да, това има значение, колкото и да не го приемаме и да не се замисляме, всяка дума има свои вибрации. Енергията и вибрациите на думите влиаят на нас и света около нас. Нека да не даваме определения кое е лошо, кое не искаме в живота си, а да се съсредоточим върху това, което искаме да сме и да постигнем.

2. Не настоявайте твърде много, отпуснете се.

Приемайки процеса твърде сериозно ние постоянно го мислим, премисляме го. Да твориш съзнателно е прост процес, когато вътрешно го чувстваме като тежест и напрежение, го правим грешно. Не трябва да се опитваме да форсираме нещата, защото така затваряме вратите, които биха се отворили пред нас от Вселената. Нужен е просто процес на създаване и творения, след това го пускаме и се наслаждаваме на очакването.

3. Мечтайте!

Мечтайте смело, мечтайте за невъзможни неща. Често мечтаем за автомобил, а може да имаме цялата фабрика, мечтаем за трохи, вместо за хлебарницата. Истинската сила на Закона за привличане е, че имаме огромен потенциал, Вселената е изобилие.

4. Премахнете ограниченията!

Много от нас са готови да изброят хиляди причини поради които мечтите им няма да се сбъднат. Вашата работа е да мечтаете и желаете, а не да мислите как то ще се случи. Спрете да поставяте прегради пред Вселената поради някакви ваши причини и ограничения. Оставете подробностите на Творението и нека то да реши как да се случат нещата.

5. Най-важния фактор е как се чувствате

Колкото по-добре се чувствате, толкова повече енергия и потенциал имате и толкова повече ще привличате нещата, които искате.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thestone
Категория: Бизнес
Прочетен: 238688
Постинги: 133
Коментари: 75
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930