Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2018 12:29 - Закон за привличането
Автор: thestone Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 586 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Естер Хикс

1. Всеки път, когато благославяш нещо, всеки път, когато оценяваш нещо, всеки път, когато се чувстваш добре заради нещо, казваш на Вселената: " Още от това, моля. "
2. Твоята работа не е да го направиш, твоята работа е да му позволиш да се случи. А ти му позволяваш да се случи с позитивното мислене, а не с негативното. Мислене изпълнено с надежда, не със съмнение.
3. Дай си любовта, която търсиш и Вселената ще ти изпрати хора, които да й паснат.
4. Никога не предприемай действие, ако вътрешно си убеден, че няма да се получи, защото това ще доведе до обратен ефект на това, което искаш. Говори със себе си, докато не се почувстваш по-добре. Едва тогава действай воден от вярата и положителните емоции.
5. Моето бъдеще не е свързано с моето минало. Нищо от това, което се е случило няма връзка с настоящето, освен ако аз не продължа да мисля и говоря за него. Новите мисли ще доведат до нови преживявания.
6. Ако спреш да анализираш всичко и просто се огледаш за малките неща, ще живееш много по-щастливо.
7. Законът на Вселената действа така, че не ти позволява да намериш това, което търсиш, ако се съмняваш, че ще го намериш.
8. Понякога изглежда така, че другите могат да влиаят негативно на настроението ти. Но това не е така. От начина по който ти реагираш зависи дали ще успеят да те извадят от състоянието ти на щастие.
9. Хората обикновено говорят за това къде са били или къде са сега, а трябва да говорят за това къде искат да бъдат.
10. Нищо не изважда на повърхността толкова бързо лошото у другия, както твоето съсредоточаване в него. И нищо не изважда толкова бързо доброто в другия, както ако се съсредоточиш в него.
11. Вселената не се интересува дали твоите вибрации са следствие на нещо, което изживяваш или на нещо, което си представяш. Тя просто приема вибрации и им изпраща това, което ще им пасне.
12. Тренирай себе си, така че да не се колебаеш. И още щом усетиш колебание да отвръщаш поглед от него. Защото виждаме само това, което гледаме.
13. Чувствата са като вълни, не можем да ги спрем да прииждат, но можем да изберем върху коя вълна да караме сърф.
14. Ти никога не си извън своя път. Просто понякога се фокусираш върху неща, които ти пречат да го оцениш.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thestone
Категория: Бизнес
Прочетен: 237457
Постинги: 133
Коментари: 75
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031