Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2020 08:22 - Превръзка право за различни поводи
Автор: kristinafrence Категория: Лични дневници   
Прочетен: 379 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Изборът на правилните мода носят да отговарят на важен повод изглежда е предизвикателство за някои хора. Съвпадение тоалет с правилните аксесоари е още по-трудно. Но веднъж в него, да се търси най-доброто в различни случаи няма да бъде толкова трудно да се постигне. Докато човек се придържа към ниво на ангажираност и счита различни фактори при вземане на избор в дрехи и аксесоари, той или тя няма да се обърка в модния отдел.
Първо, помислете за повод или събитие, което ще присъства при избора на рокля. В повечето случаи хората лесно ще ви забележат по вида на дрехите, които носите. Носенето на тоалети, които не са задължително подходящи за социалната обстановка, която присъства, ще ви даде внимание добре. Въпреки това, най-вероятно ще бъде отрицателен. Всеки, който желае да бъде забелязана, да се възхищавам и да привлече положителни интереси трябва да се облича с дрехи и аксесоари, които съответстват на събитието в ума.
image   Освен повод или събитие, други фактори, които трябва да повлияят на избора ви на облекло, включват естеството на събитието. Официални събирания като стартирания на бизнес и годишнини обикновено изискват гостите да бъдат облечени в официално облекло, където мъжете се очаква да бъдат в ясни ансамбли и жени в елегантната си рокля. Неформалните събирания, от друга страна, обикновено дават на участниците свободата да поставят на всяко удобно непринудено облекло, което им харесва.
Видът на хората, които посещават събитието, неговото конкретно време, както и местоположението и климатичните условия също са важни фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на подходящи парти дрехи. Корпоративните събития, например, обикновено се включват в работата на бизнес професионалисти, които обикновено са добре облечени. Ако не искате да получите лоши впечатления в такова събитие, трябва да отидете с мнозинството и се обличас хубав ансамбъл с костюм.
Обличането на дясно на практика означава превръзка за случая. Ако това е официално събитие, което ще присъства, не се откажете за случайни дрехи като дънки, както и фънки бижута с ярки цветове. Вместо това, стеснете избора си за специални рокли, обувки и аксесоари. Изберете рокли, които ще ви помогнат да се открояват в един добър начин. Никога не носете рокли, които само ще ви накара да се чувстват и да изглежда неудобно на събитието.
Както бе споменато по-рано, обърнете внимание на времето на събитието, както и мястото при избора на специални рокли повод. Цветните дрехи обикновено са по-подходящи за дневни събития, докато червените, черните и земните цветове обикновено се считат за идеални за вечерни събития. Избор на цвят, обаче, също трябва да зависи от времето и местоположението на събитието. Цветни тела, например, могат да бъдат идеални за дневни събития, но със сигурност не през нощта и дъждовни дни очила.
Аксесоарите са толкова важни, колкото дрехите ви. Те имат потенциала да подобрят имиджа ви и да ви помогнат да създавате по-добри впечатления от вас. Официалните събития и събирания обикновено изискват по-елегантни аксесоари като дизайнерски обувки и чанти, както и бижута.



Гласувай:
3



1. barin - Честно казано не разбирам много от ...
24.03.2020 10:50
Честно казано не разбирам много от мода, но ми беше интересно да прочета. Винаги трябва да се търси познанието, дори и в 'непознати води".
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kristinafrence
Категория: Лични дневници
Прочетен: 8776
Постинги: 15
Коментари: 8
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031