Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2018 18:25 - Джоузеф Мърфи - силата на подсъзнанието ни
Автор: thestone Категория: Бизнес   
Прочетен: 874 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Джоузеф Мърфи е човекът, който пише за това колко много сила се крие в нашето подсъзнание и че работейки с него, ние можем всичко. Ето 15 негови мисли:
1. Най-голямата тайна, притежавана от великите хора на всички времена, е тяхната способност да влизат в контакт с подсъзнанието си и да освобождават силите в него. Вие също можете!
2. Вие сте като капитан, който управлява своя кораб - трябва да давате правилни заповеди (мисли и образи) на вашето подсъзнание, което контролира всичките ви преживявания.
3. Вашето желание е вашата молитва. Представете си изпълнението на това желание точно сега, почувствайте го като реалност и ще разберете каква е радостта от това молитвата ви да бъде чута.
4. Злобата и завистта са препятствия за притока на богатства. Радвайте се на богатството на другите.
5. В бедността на практика няма добродетели. Тя прилича на умствено разстройство от което трябва да се лекуваш, както и от всяка друга болест.
6. Вие имате пълното право да бъдете богати, да живеете в изобилие и да излъчвате щастие и успех. Парите ни са нужни, за да се освободим от бремето на бедността и ограничеността.
7. Успех означава да живееш пълноценен и щастлив живот, да проявяваш най-добрите си качества и да споделяш със света всичките си таланти.
8. Ако вашите желания и картините на вашите фантазии си противоречат, то последните винаги се оказват по-силни.
9. Решително премахнете всички негативни мисли, както се режат изсъхналите клони от едно здраво дърво.
10. Законът за подсъзнанието е справедлив - той с математическа точност изпълнява това, което е заложено в него. Изпълнете мислите си със зло и с вас ще се случват само беди и неприятности. И обратно - изпълнете ги с добро и животът ви ще е пълен с щастие и успех. Това е законът.
11. Всичко което ви изпълва с вяра, ентусиазъм, увереност, радост, има власт над вас и управлява поведението ви. Ентусиазмът води всички ваши действия, тъй като ентусиазъм означава "обладан от Бога".
12. У вас не би се появило никакво желание, ако няма начин за неговата реализация. Осъзнайте, че безкрайният Дух, който ви е дарил това желание ще ви открие и съвършеният план за неговото изпълнение.
13. Бог никога не наказва и изпитва. Човек сам наказва себе си заради невежеството и неумението да използва законите на разума. Единственият грях е невежеството, а всичките страдания на света са негови последствия.
14. Най-дълбоките слоеве на вашето подсъзнание таят в себе си нескочаема мъдрост, неограничена сила и неизчерпаем запас от възможности, способности и таланти, които само чакат да бъдат развити и да се появят в своята цялост. Осъзнайте автентичното съществуване на тези духовни сили в себе си и те веднага ще придобият кунтури във вашия живот.
15. В нашето естествено желание да бъдем богати, щастливи и успешни няма нищо лошо, напротив то ни е дадено свише от космическа сила.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thestone
Категория: Бизнес
Прочетен: 238621
Постинги: 133
Коментари: 75
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930