Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2016 10:09 - Защо да направим "Застраховка имущество"
Автор: thestone Категория: Бизнес   
Прочетен: 416 Коментари: 0 Гласове:
0



По традиция голяма част от хората се отнасят без особен оптимизъм към сключването на подобен вид застраховки, придържайки се към мнението - " Точно на мен ли ще ми се случи!?"
Какво ни дава обаче една такава застраховка и колко би ни струвал такъв продукт. За съжаление света в който живеем не е никак сигурно място, ужасни са нещата, които се случват в Италия например, земетресение, разруха, хиляди загубили домовете си и имуществото си, принудени да започнат от начало. В никакъв случай тази статия не цели да ползва, като основа човешката трагедия, а по-скоро да покаже, че все пак има някакви начини поне малко да се улесним в преодоляването на такива сериозни събития.
В България е много по-вероятно да се случи нещо от следните неща, които една застраховка би покрила и без никакви сътресения застрахования може да премине през такива проблеми: пожар, наводнение, градушка, кражба чрез взлом, токов удар, свличане на земни маси и други. Трябва да подчертая, че пакетите на които бих желал да ви обърна внимание покриват щети освен за недвижимо имущество / къща, апартамент, мазе, приземен етаж и др./, също и за движимо /телевизори, климатици, техника и др./, а също така покриват Гражданска отговорност към трети лица. Тоест, ако случайно ви се спука ВИК тръба и вас ви няма в дома и поради това се е получило наовдняване, включително и на комшиите под вас, то пакета покрива освен разходите за ремонт на вашия дом, а и тези на пострадалите комшии. Така вие по никакъв начин не сте застрашени от непредвидени разходи.

Бих желал да предложа на вашето внимание един нов продукт на пазара, който е разработен от "ДЗИ - Общо застраховане" ЕАД и се предлага единствено в офисите на "Ай енд Джи Брокерс" ООД.
Икономичния пакет би ви струвал 39.99 лева на година, а застрахователното покритие е за 49 200 лева и много спестени нерви и непредвидени разходи.

А за улеснение на застрахованите, при щета до 500 лева не се изисква оценка и посещение на вещо лице. Единственото, което трябва да се направи е да се изпратят снимки и банкова сметка, по която до няколко дена ще постъпи обезщетението!

Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси, които изпращайте на е-мейл: lond2001@abv.bg.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thestone
Категория: Бизнес
Прочетен: 238732
Постинги: 133
Коментари: 75
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930